VI GRATULERER!!!

Din overskrift

02.03.13.STOKKELVAS NANSEN,EX,CERT BIM ÅRNES

Vi gratulerer Nansen og Gundersen med exellent,cert,seier og bim i helga på Årnes!Mangler da kun storcertet :)
NANSEN OG STOLT EIER..

STOKKELVAS NANSEN EX,SEIER CERT TRYSIL

Gratulerer til Stokkelvas Nansen og T.Gundersen med knalldag på utstillinga i Trysil i dag!Exellent,seier i klassa,og beste hannhund totalt,og dermed cert!Morro!
stokkelvas nansen

STOKKELVAS RAMP 1.PR JAKT 19.01.13.

Vi gratulerer ekvipasjen i Namdalen med nok en 1.pr jakt!Dermed er det bare todagers igjen for han på veien tilo championatet :) BRA!
stokkelvas ramp

STOKKELVAS NANSEN 1.PR JAKT 15.12.12

Da har Tom Gundersen og Nansen vært ute på sin første prøve også,og det er bare å gratulere med knalldebut og 1.pr!Poengsum i nærheten av 85!Dermed har alle i kullet etter Mira og Niki vært ute på prøve en gang,og alle har fått 1.pr :) Bra jobbet av hundeførere og det ser ut til at jaktlysta kommer igjen like sterkt.Blir spennende å følge med fremover.
Stokkkelvas Nansen 1.pr jakt

STOKKELVAS LEIK 1.PR JAKT 10.12.12.

Vi gratulerer Leik og eier Bjørner Gundersen med sin første jaktprøve og med knall resultat med 1.pr og ca 85 p!Disse to har utallige timer i skogen,og det gir resultater!Blir morro å følge med fremover.
Stokkelvas leik 1.pr jakt

STOKKELVAS BRIS NJ(L)CH 09.12.12!

Vi gratulerer Bris og eier Lars Løkken med fullklaff i helga,og som nå kan kalle seg Norsk jakt (løs) champion!At han var god nok til dette har vi visst lenge,og nå fikk han endelig vist hva han var god for.Morro å være oppdretter når folk legger sin sjel i dette og bruker så mye tid på hunden,og lykkes!Poengsummer kommer vel på nyåret.Og kjenner jeg han rett,blir det vel en tur til Sverige på prøve også :)
nj(l)ch stokkelvas bris

STOKKELVAS KASI 1.PR JAKT

Da har også Stokkelvas Kasi og Børre Mathias Lillengen vært på sin første jaktprøve.Dette gikk veldig bra,og de antok at det ble 1.pr! Gratulerer med flott innsats i så ung alder!Blir morro å se på fortsettelsen på henne.
stokkelvas-kasi

STOKKELVAS-TINA NORDISK MESTER 2012!!

Da er det bare å gratulere Tom R og Tina med sin femte 1.pr på 5 starter,og fantastiske 93,5 poeng!Og dermed ble hun Nordisk Mester 2012!Vi er utrolig stolte oppdrettere og takker for en slik prestasjon!Mesterskapet gikk på Skerdingen hotell i Østerdalen,hvor vi har gode minner fra,med vår egen Mira,som ledet NM 2010,med også 93,5 p!Vi må også takke hannhundeierne for at vi får avle på våre hunder,og at dette samarbeidet har fungert så bra!
Stokkelvas Tina Nordisk Mester 2012!

STOKKELVAS BRIS 1.PR JAKT 08.09.12.

Vi gratulerer Lars L på Koppang med 1.pr jakt og 86 p!Bra poengsum!Da er det to-dagers som gjelder fremover :)
Stokkelvas Bris

STOKKELVAS CHILLI ELVERUM 11.08.12

Gratulerer til Chilli og Johan med Exellent og 4 plass i klassa på Elverum i helga!

stokkelvas chilli

Frøydis sin første bukk!

Gratulerer til Frøydis med sin første bukk og sitt første rådyr!Sikker og god skyting.Takk for stekt rådyrhjerte med rømme og flatbrød til frokost lørdag:)
Knalldebut!

ANKA-Petit Basset Griffon Vendeen.

Tom har da vært i Sverige på kennel Karrasen,og hentet sitt nye håp,Anka.Fin alder til høsten,og skal nok prøves på sporsnøen tenker jeg!Blir mange fine turer i skogen fremover i sommer for å legge grunnlaget.Og blir hun like god som gamlemor Maja,har vi mye å glede oss til!Alltid morro med unghunder.Lykke til!
Karrasen`s Anka

Stokkelvas Dennis Tylldal 11.06.12.

Gratulerer med Exellent til Dennis i Alvdal, på utstillinga i Tylldal!
Valpebilde av Dennis.

NJ(L)CH STOKKELVAS TINA NORDISK 2012

Ikke nok med at Tina ble tatt ut til NM,men hun er nå tatt ut til Nordisk mesterskap for løshunder også ser det ut til!Vi gratulerer til Tom r og Tina,og håper hun snart er i trening igjen da hennes valper nå skal leveres om litt.
Mesterskapet arrangeres på Skjerdingen i Østerdalen 21 og 22 sep,hvor vi var på NM I 2010.Det kåres nordisk mester første dag,men hunden må gå andre dag også pga. dette er en cacitprøve.
TINA

NJ(L)CH STOKKELVAS TINA NM 2012!

Da er det bekreftet at Tina og Tom R er tatt ut til NM for løshund i Snåsa i Nord Trøndelag 2012,for å representere Vest-Oppland!Da er det andre gangen på rad et avkom herfra kommer seg til NM,og dermed tør jeg påstå vi hvertfall avler hunder med jaktlyst!GRATULERER!
Det er laget egen NM-side på nettet:www.nm-elghund.no/
Tina og Tom R.

STOKKELVAS-NANSEN RENA 28.04.12.

Gratulerer til Nansen og Tom G med Exellent og 2 pl i klassa i helga!Uten røyting i pelsen,hadde det gått helt til topps hørte jeg.Men et kjempebra resultat likevel,og det blir spennende å følge han fremover!
NANSEN

STOKKELVAS CHILI RENA 28.04.12.

Gratulerer til Chili og Johan på Rena med kjemprbra resultat på sin første tur på utstilling!Det ble Exellent,CK,3.KONK,3.BTK,49 cm,velskåret hode,utmerkede linjer i kropp,velstilte og meget gode bein,utm bev,meget bra gemytt,meget bra pels og farger!
Dette var en bra start!
Chili

STOKKELVAS BRIS RENA 28.04.12.

Gratulerer til Lars og Bris med Exellent og seier i brukshund hanner og cert i helga på Rena!Nærmer seg nå:)
BRIS

STOKKELVAS-STORM,BJØRNEFELLING 15.04.12

Morro å høre at Storm fortsetter å jage bjørn!Denne gangen på sporsnø i Stor-Elvdal.Det var to hunder med i losen,og disse byttet på litt å jage.Storm tok over etterhvert,og hang på mellom 10 og 15 km,vekselvis ganglos og fast stand.Og det var flere nestensituasjoner,men den lurte seg unna.Det endte med fall til slutt,og det var bra:)Han drev med bjørnen ca 2 timer.Dette blir nok ikke siste gangen vi hører fra kruttønna Storm!Gratulerer!
Hannbjørn ,120 kg.

Stokkelvas-Tina,valper 04.04.12.

Da ble det  født et passe stort kull på Helli,hvor NJ(L)CH Stokkelvas Tina fikk 5 fine valper,3 hanner og 2 tisper.Parret med FIN NORD J(L)CH Novikan Burre hos Fossmo.Har stor tro på disse valpene!Og det blir spennende å ta igjen ene tispa her for oss!

5 sultne tasser ca en dag gamle..

STOKKELVAS NINI Lena 25.03.12.

Nok en knallbra dag for Ølstadløkken og Nini!Det ble Exellent og 1 plass i brukshund tisper,2 pl tisper totalt og Cert!Gratulerer!
Nini

STOKKELVAS KASI LENA 25.03.12.

Første utst.for Kasi.Det gikk bra med topp kritikk og Very Good.Gratulerer til Kasi og fam Lillengen!
Kasi.

STOKKELVAS-BRIS LENA 25.03.12.

Gratulerer Bris med Exellent og nesten...cert.+2 plass i hanner brukshund!Gratulerer!
Bris

STOKKELVAS TINA CHAMPION 2011

Dermed fikk Tina sitt velfortjente championat.4 stk 1.pr på 4 starter er bra av en så ung hund,2,5 år gammel.Nå blir det spennende å se om det blir NM-deltagelse.Det er ikke langt unna hvertfall.Og det hadde vært veldig morro med tispe nummer 2 på rad i NM herfra.Uansett NM eller ikke,bra prestasjon av Tom R og Tina!
Stolt eier av sitt første championatskjold,tom r til venstre.

STOKKELVAS BRIS ATNA 04.12.11

Det ble en bra start på første jaktprøva til Bris og Lars på Koppang.Han er innstilt til 1.pr. og i overkant av 80 p!Da er det bare å gratulere!Blir morro å se på flere prøver og utstillinger fremover!

Og på utstillinga i Trysil 2012 ble det Exellent og res.cert.
Bris.

STOKKELVAS RAMP NAMSSKOGAN 04.12.11

Vi gratulerer Ramp og Herr Gjersvik med sin første jaktprøve i dag,som endte med 1.pr!Det er bra av en unghund!Da er det bare å melde på flere prøver fremover.
Ramp

STOKKELVAS DENNIS ALVDAL 2011.

Gratulerer Motrøen og Stokkelvas Dennis med Exellent på utstillinga på Alvdal,junior hanner!
Valpen Dennis

STOKKELVAS LEIK 19.11.11.

Vi gratulerer Leik og Bjørner Gundersen med rød sløyfe og exellent,og seier i unghundklasse hanner på Lillehammer i dag!(14 stk i klassa.) et par timer senere sto han i los..
Leik og Bjørner (gammelt bilde)

STOKKELVAS STORM 18.11.11.

Vi gratulerer Lars L og Stokkelvas Storm i dag med 1.pr på jaktprøve og 89p. på Koppang!
Storm

STOKKELVAS TINA 08.11.11.

Vi gratulerer Tom Rune Tomter med 2 knalldager i Nordmarka med 88p og 89p!Dermed er hun norsk jaktchampion,2,5 år gammel,og med 4 stk 1.pr på 4 starter!Hun ble også nr 2 totalt på Nordmarksprøva.En kjempejobb av en så ung hund!

Stokkelvas Storm 21.08.11

Vi vil gratulere Knut Håkon med bjørn felt i Jemtland i Sverige,for Stokkelvas Storm etter 4t los!Kjempemoro for både skytter,og oss som oppdrettere.Han skal jakte i et par uker til,så det kan fort bli flere på Storm.Neste år må jeg nok ta med helsøster Mira,som også er godkjent på bjørn.
fornøyde skyttere og en stolt hund!

STOKKELVAS NINI 22.05.11.

Gratulerer med exellent,rød sløyfe og seier i åpen klasse på Vaset i helga!
Kjemefin tispe!

STOKKELVAS LEIK 27.03.11.

Leik var også på Lena i helga,og det fortsatte bra med 1.pr.blå sløyfe og very good!Da er det bare å satse på innjaging framover for han,og senere jaktprøver evt.Lykke til og gratulerer med fin innsats!
Stolt hanne,og meget trivelig hund!

STOKKELVAS TINA 27.03.11.

Utstillinga på Lena er da over,og det ble nok en bra dag på Helli med ekvipasjen Linn og Tina!Det ble 1.pr.med exellent,1.pr brukshund tisper,CK,og CERT!Gratulerer!

Utmerket tispe med topp kritikk!

STOKKELVAS BRIS 29.01.11.

Lars L.Granlund,Koppang,har igjen vært på utstilling i Trysil,og Bris klasket til igjen med 1.pr,eller exellent som det heter med den nye regelen.Det ble også 4.pl. i hannhundklassa,hvor det var ca 35 stk med!Og det går rykter om premie på Storm også,så da blir det å satse på jaktprøver til høsten,noe jeg tror kan gå bra!!
BRIS

STOKKELVAS NINI 23.01.11.

Da var det utstilling i Drammen,og triumfen fortsatte for Ølstadløkken med 1.pr,klasseseier og CK!Og dommeren sa hun hadde fått reservecertet hvis hun hadde hatt en jaktpremie,så nå er det bare å satse på jaktprøve til høsten..Gratulerer!

STOKKELVAS NINI 20.11.10.

Ølstadløkken fra Hønefoss,og Nini var på utstilling på Gol,hvor hun fikk 1.pr og 3.plass i tispeklassa!Gratulerer!
NINI

STOKKELVAS LEIK 20.11.10

Ekvipasjen B. Gundersen og Stokkelvas Leik har også vært på utstillinga på Lillehammer,og det var en bra debut med 1.pr.junior hanner og seier i klassa!Han fikk en strålende kritikk,hvor dommeren spesielt påpekte ekstremt fine bevegelser på han!Moro!
Leik

STOKKELVAS NANSEN 20.11.10

Vi gratulerer T.Gundersen og Stokkelvas Nansen med 1.pr i junior hanner på Lillehammer i helga,og kjempefin kritikk!
Nansen

STOKKELVAS PIA 20.11.10

Per K har vært på utstilling på Lillehammer.Det er Pias første utst.og det endte veldig bra,med 1.pr!Topp gemytt,bra skåret hode,meget bra pels,gode over og underlinjer,topp bevegelser,korrekt bitt,bra poter.Det var bra kritikk,og en fornøyd eier som reiste hjem,gratulerer!
PIA OG PK.

STOKKELVAS TINA 19.11.10.

Ja Tom R har vært på prøve igjen,denne gangen på Østsinni,Hombslia.Og han bare fortsetter triumfen fra sist helg og slo til med nok en 1.pr,og er innstilt på 86 poeng!Det fastslår bare det hun har prestert i skogen i høst,og på prøva sist.Veldig bra jobbet både av hund og fører,og fruen hjemme!En fantastisk høst av en unghund.
Tom R og Tina.

STOKKELVAS TINA 13.11.10

Da har Tom Rune vært på jaktprøve med Tina på 18mnd.og det gikk veldig bra!Bra søk,uttak 900m,sto 90 min,støkk,gjentak,støkk og gjentak og delvis innkalling..2 min før full tid!I følge dommer ble det 1.pr og ca 84 poeng,kjempebra!!Veldig bra av en unghund,å prestere på nytt terreng,og bråstøkking av fuglejegere og kryssing av R.33.Selv om hun har flere knalloser nå etter jakta,så er det ingen selvfølge å ta 1.pr.Blir moro å følge med framover på videre prøver og utstillinger.Gratulerer!
Tina

STOKKELVAS RAMP 13.11.10

Da har Gjersvik i Namskogan vært på utstilling med Ramp på 5 mnd.Dette gikk bra,med fin kritikk,og 1.pr!Kritikk-Særdeles lovende valp,kort og fin kropp,god beinstamme,god psyke.1.PR.NR 1.  2BHK.
Ramp med rosett!

STOKKELVAS MIRA 06.11.10

Da har gutta i L.hammer vært på jaktprøve også,og det gikk veldig bra på første forsøk,1.pr.og ca 80.poeng!Da er det bare å fortsette,Gratulerer!
MIRA,L.HAMMER.

STOKKELVAS MIRA,Vigrom.

Vi gratulerer kara på L.hammer med knalldag på utstillinga i Elverum!1.pr tisper unghund,CK og klassevinner!Vi så allerede på Lena,at hun var pen nok til å komme langt,og etter litt trening i sommer,så kom resultatene!Hun er fra kullet der vi parret Stella med Lethikakaan Niki.Moro!Og nå som jakta er over tror jeg det er fellt 3-4 elger for henne allerede,og mange bra loser!
Stokkelvas Mira,Vingrom.1.pr Elverum!

STOKKELVAS MATTIS

Vi solgte en hanne fra kullet med I-R Odin til Tormod Haugom.Denne har han brukt veldig mye tid på fra første dag,så nå turte han endelig å gå prøve!Prøva gikk en plass på totenåsen og resultatet ble kjempebra!! 1.pr,og 92,5 poeng!!GRATULERER!
Mattis poserer

STOKKELVAS BRIS

Vi gratulerer Lars  med 1.pr,CK og beste unghund på utstillinga i Trysil 30.01.10!!Fikk også 1.pr Lena.
BRIS I TRYSIL

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.07 | 22:04
SKI-BESTEFAR-OLDEFAR har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
10.04 | 19:42
HAREHUNDENE har mottatt 1
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE