PARRET MED ELGLOSENS BALDER

NJ(L)CH NMEL-06,11188/02 ELGLOSENS BALDER

Vi fikk lov til å parre Stella første gangen med NM-vinner Elglosens Balder til Fossmo.Det var spennende å få en så god hannhund,selv om man aldri vet hvordan valpene blir likevel.
NM-Vinner Elglosens Balder,sønn av NM-Vinner Elgkronas Bamse.

STOKKELVAS MIRA 20712/07,død.

Tispe vi selv tok igjen.Stor jaktlyst fra dag en.Vant utstillinga på Lena i mars o9.Gått to jaktprøver med 2 stk 1.premier,og 90,5 på den ene,og 85 på den andre!Sommeren 09 ble hun godkjent bjørnehund!30.01.10 fikk hun 1.pr på utstillinga i Trysil,deretter 1.pr og cert i Nittedal,så 1.pr og seier i brukshund på Lena.

Vi parret henne med Lethikankaan Niki våren 10,og det ble 4 valper,hvorav 1 tispe som vi selv tok igjen,og heter Stokkelvas Snerta.En valp med futt i!

15 og 16 okt.2010 var vi på NM med henne,hvor første dag var en drømmedag i skogen hvor alt stemte og vi fikk 93,5 p og dermed ledelse første dag!Andre dag gikk ikke så bra og litt stang ut hadde vi også.Men vi endte da på en fin 7.plass,og er fornøyde med det!En stor opplevelse å få være med på et slik arrangement!

20.11.10. ble det 1.pr,seier i tispe brukshund,CK og CERT,på Lillehammer,og dermed mangler vi kun et kennelcert..

Høsten 2011 ble en fin høst med mange loser og flere fellinger.
Så dro vi til Nordmarksprøva,hvor vi sku prøve oss på championatet.Dette gikk bra første dag med 1.pr.men hun ble svært syk utove dagen..og døde desverre denne natta.En helt forferdelig hendelse,av en meget trivelig hund,med enorm jaktlyst.(lengste los i høst,ble 22t før innkalling)Jeg har skrevet om henne på framsia.
MIRA

STOKKELVAS STORM

Eier Lars L Granlund,Koppang.Liten,lett hanne med stor jaktlyst.Har mange slipp,mange loser,og flere elgfall allerede.Meget lydig også.En spennende og arti hund som jeg har stor tro på!Ikke gått prøve enda.

Nå(01.11.10)er det skutt en del elger for han,usikker på antall enda,men i følge flere som har brukt han,så har han søksrunder på flere kilometer,4 av 5 loser står i uttaket!,påhengelighet oftest frem til eier kaller inn,og er veldig lydig.Trenger ikke bånd,selv på joggeturer og i skogen.Går ikke fra eier før han får beskjed.Etter min mening den artigste bikkja vi har solgt,men også den med mest timer i skogen,uten tvil.Det er ingen snarvei til en god hund som Storm!Ikke mange som kommer til å slå han på en vanlig dag i skogen hvis han stiller på prøve!
2011,Antall felte elger på stålos er nÅ oppe i 15 stk.Og en bjørn felt i stålos i Sverige!
Storm

STOKKELVAS TINKA

Eiere Lars Løkkebø og Cammilla Tomter,Snertingdal.Ei energisk og morsom lita tispe,sporer bra og var tidlig bortpå elg,men fikk nok kanskje en trøkk først losen.Men hun finner fortsatt elg,og var med da Cammilla skaut 10-taggern sin i høst!Så litt tolmodighet,så tror jeg hun kan bli heitere igjen.
Falt ei kvige for henne i Lamphaugen på post.
Og i Leppdalen falt det en pen okse!
TINKA

STOKKELVAS BUSTER

Eier Harry Furuseth Østsinni.Kraftig hanne.Sporer bra,fikk 2.pr på Lena.Tror ikke den har vært på noe prøve.
Bildet fra utstillinga på Lena.

STOKKELVAS CIRA

Eier Per O Bergli,snertingdal.Tøff tispe som tidlig var ivrig på hesta og jaget krøtter,og var relativt tidlig etter elg.Ble skutt elg for første høst.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.07 | 22:04
SKI-BESTEFAR-OLDEFAR har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
10.04 | 19:42
HAREHUNDENE har mottatt 1
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE