SISTE NYTT .

Bjerke 24.04.13. 4.plass på 2100m!

Da har Rasken fått 9 uker løpsfri og bra med trening,og litt masasje og laserbehandling på stiv muskulatur.Første løp ut ble Bjerke v-65.Det gikk over all forventning med lite fartstrening enda!Ny pers på full vei på 29.5 er kjempebra debut:)Da blir det mer melding fremover.

Seier Rasken Bjerke 16.01.13 v65!

Vår første start i v65 ble på bjerke.Det gikk veldig bra og endte med seier!30.000 kr,dansketur og litt til i premier.Bra kjørt av Øyvind som ledet fra start til mål!km tida ble på 1.32.4 :)
v65 seier!

2.PLASS Rasken Biri 11.01.13

Da startet Rasken 2013 med gallopp fra 1.spor på sprint,og deretter en kanonopphenting,som resulterte i 2.plass!Dermed er formen på tur igjen etter 5 uker med hard trening.tida ble 1.31,4 a,g.neste løp 16.01. på bjerke.Blir morro,da jeg tror han trengte denne blåsern!
2.plass!

1.PLASS RASKEN BIRI 30.11.12

I fravær av Matisen,fikk vi Stensen til å kjøre Rasken denne gangen i sprinten på Biri.Fra 10.spor så dette vanskelig ut,men der tok vi feil!Rasken var pigg fra start,og jobbet seg fremover,og tok en suveren seier med ny pers på km.tid 1.28,8!Han mente også han hadde mer på lager denne kvelden ;)
Suveren seier!

2.PLASS RASKEN BIRI 19.10.12.

Rasken klasket til med sesongens 5. andreplass i dag!Ny pers på 2100 volte ble det også på km.tid 1.30.9.Og enda var det masse krefter igjen.Kai Johansen satt i tet og bare holdt Rasken bak seg frem til mål,og fortalte etterpå at han turte ikke å slippe han frem!Da tror jeg han skulle fått kamp til døra..og ifølge Mathisen måtte han holde dobbelttak på tømmene for å ikke fly ned han foran..Men vi er kjempefornøyde uansett i dette selskapet.Han overrasker oss for hvert løp:)
Fint driv

2.PLASS RASKEN BIRI 09.10.12.

Imponerende 2.plass på Rasken igjen!Denne gang i enda sterkere felt.Ny pers på sprint ble det også på km tid 1.29.1!En stor takk til Linda også som har trent Rasken mens vi andre har rasa rundt i skogen på elgjakt.Dette var en seier for oss,etter en super debutsesong!

Rasken og Linda på nedjogging

2.PLASS RASKEN BJERKE 27.09.12

Nok et knalløp av Rasken!Denne gangen tok han starten også,for første gang,og ledet hele løpet frem til det var igjen 5 meter..da kom det en og slengte hodet foran!Men vi er kjempefornøyde og takker Øyvind for bra kusking,og Linda for all treningshjelpen,spesielt nå i elgjakta!Tida ble sterke 1.31.
Rasken og Mathisen i hurtigkjøring

VELKOMMEN STOKKELVAS-NIKITA

Vi ønsker vårt siste tilskudd med hunder velkommen,Stokkelvas-Nikita!Hun er ganske tøff,og liker å leke med Peder.Skal få hilse på død elg i jakta,og sosialiseres.Spennende hund.
Nikita og Peder

4.PLASS RASKEN 06.09.12 BJERKE

Det ble nok en 4.plass,og denne gangen på Bjerke!Etter å ha sittet fast hele tiden baki feltet,kom han løs på oppløpet med nok en knallspurt,hvor de var nede på 1.26 fart en stund..Sluttiden ble 1.29.7.Bra dag og kanskje hans beste løp i et hardt felt!
Liten kusk :)

4.PLASS RASKEN 30.08.12 JARLSBERG

Vår første tur til Jarlsberg.Og det gikk bra,tross at de kjørte sammen foran,og han slo over bitte litt,hadde han en kanonspurt!Tiden 1.31,7 og 4.plass,er vi fornøyd med !
Liten kusk er med bestemor!

SEIER RASKEN 12.08.12.MAGNOR.

Denne gangen gikk turen til Magnor travbane.Fin bane og travløp som i gamledager.Rasken fikk et fint løp denne gangen og fikk ligge inntil lista frem til siste sving.Deretter gikk han ut og rett opp i tet og inn til nok en seier!Tiden ble denne gang km.t 1.31.8.Det ble også tur opp på seremoniplass med glass og dekken i premie:)Mye publikum og stor stemning slik travløp skal være!All honnør til Mathisen for topp kjøring!
Seiersbildet!

BINNAS FØRSTE ELGSPORING 11.08.12

Da ble det Binnas første sporing på elg.Det gikk veldig bra,og iveren var stor!Det kom noen kvink da oksen tok i vei.En fin 9-tagger med stanggevir.Da er pregingen i gang.
Binna snart 5 mnd.

VALPENE 4 UKER

Nå er valpene 4 uker,og det er på tide å komme sg ut i hundegården for å lea på seg litt.de har også gradvis gått over på tørrfor.vokser mye om dagen,og begynner så smått å leke litt ute på plena.
første luftetur

3.PLASS RASKEN BIRI 27.07.12.

Etter 1 mnd løpsfri og bra med trening,ble det nok et løp,denne gang på hjemmebane på Biri.Her ventet hard konkuranse.Tross løpsfri,gikk det veldig bra og det endte med en sterk 3.plass og ny pers på 2100 m volte på km.tid 1.31,5!Dermed ble det hans fjerde pallplass på 4 løp,meget sterkt og morro synes jeg.

VALPER STELLA 06.07.12.

Endelig ble valpene til Stella født her.Det var totalt 8 stk,men 2 av den var døde da di kom ut,mens det var 6 jevne og fine valper!Jevn fordeling også med 3 tisper og 3 hanner.Alt står bra til så langt!Flere bilder og mer info kommer.

Men så etter et par døgn døde den ene hannen.Den ville ikke ha i seg mer næring,hadde liten cirkulasjon og ga opp.Så da er det 5 igjen,og disse ser ut til å vokse og trives stort.
Sliten mor med 6 småtasser..

STELLA 30.06.12.DAG 58 I TERMIN.

Etter størrelsen på magen til Stella,må det være flere småtasser inni her..hvis det ikke er en veldig stor en da!Drikker veldig mye vann om dagen,og merker på henne at hun vil inn snart,der hun har hatt sine andre kull,og er trygg.
Sprekkferdig

2.PLASS RASKEN 21.06.12.BJERKE.

Det ble nok et knalløp på Rasken,denne gangen på Bjerke.Hans første sprint,og det endte med 2.plass og ny pers igjen på km.tid på 1.29.2 auto.Fint løp hvor han gikk fort på slutten ute i 4.spor.Og det var nære en ny seier.
Rasken på Bjerke med ny pers!

SEIER PÅ RASKEN I DRAMMEN 04.06.12.

Rasken fortsetter med stigende form,og klasket til med sin første seier i dag på Drammen travpark!Han gikk et sterkt løp i dødens,og satte pers på 1.32,5 Auto.Det var en pigg hest jeg hadde under varminga,så jeg sa til kusk Mathisen,at i dag må du virkelig bare prøve å kjøre fra start,noe han virkelig gjorde!Offensiv og god kjøring av Øyvind,og en stolt kusk med dagens banker,i intervju både før og etter løpet med tv2 :) En stor dag for alle som har vært med å trene,stelt og skodd Rasken.
Seiersbilde av Rasken og Mathisen,med tv2 løpende etter

BINNA 24.05.12. VELKOMMEN!

Vi ønsker velkommen til vår nye valp,Binna.Hun er etter NJ(L)CH Stokkelvas Tina og FIN,NORD J(L)CH Novikan Burre.Største og kraftigste tispa i et ellers så jevnt og fint kull.Peder og Binna fant raskt tonen,og er allerede lekekompiser!Det går hardt for seg ute på plena i sommervarmen.Trivelig og energisk hund.Virker heller ikke redd for andre hunder og store dyr som hester.Blir mange turer i skog og mark i sommer med henne.Alltid spennende og morro med ny valp!
Lekekompiser!

2.PLASS RASKEN V5-LØP BIRI 16.05.12

Det ble pangstart på Rasken i sitt første v5-løp,med 2.plass!Ledet på oppløpet også,men en liten gallopp tok fra ham seieren.Ny pers på 1.34.0.med gallopp.Etter 4 år og drøye 1500 t med trening,så ga det resultater.Mange opp og nedturer i sol og regn,snø og 25 minus..Da er det stas at det endelig løsner.Stor takk til Ø.Mathisen som har balansert og skodd han,og kjørt offensivt og rent.Kan bli morro fremover dette hvis han holder seg skadefri og frisk.
Løpet ligger på siden til rikstoto for Biri,16.05.12,løp 1.
Rasken

PRØVELØP RASKEN 08.05.12,DRAMMEN

Da ble det godkjent prøveløp på Rasken på Drammen travbane,med kusk Ø.Mathisen!På km,tid 1,37,2.Dermed er han meldt til sitt første løp,som går på Biri 16.05.12.Dette blir et hardt løp med 15 hester til start og 6 på strek.Men en må bare kaste seg uti det,fin lærdom,og fin hurtigtrening.Trenger nok noen løp i beina.Men spennende blir det!
Rasken og Ø.Mathisen på Drammen

PARRING STELLA-VAMYRAS LUKAS 03.05.12

Så lenge vår egen Mira døde så brått i høst,ble vi enige om å parre Stella enda en gang.Og etter en veterinærattest hvor alt var i orden,og NKK godkjente et kull til,så fant vi en fin hanne i Saksumdal,nemlig Vamyras Lukas.Første parring ble 03.05.12.Det ble også 2 parringer til.
Lukas er en veldig trivelig hanne.Pent eksteriør.Og meget stor jaktlyst!
LUKAS

Stokkelvas-Snerta 25.03.12.

Det ble en fin dag på Lena med knall vær og fine resultater.Snerta fikk Exellent og topp kritikk!Da kan vi kjøre på med flere jaktprøver utover.

Kritikk:50cm,middels stor,exellent type,velskåret hode,mørke pene øyne,ører va,kort sterk kropp,utmerket hale,meget gode bein og bevegelser,flott pels og farge,korrekt bitt.
Dommer:Nils E Haagenrud.
Pål og Snerta.

Gaupejakta 2012.

Etter veldig mange sporingskvelder,mye svette,noen tusen i diesel,utallige tlf og fine bilder på viltkameraet,så fikk vi betalt for strevet:)Gaupa datt i Klomsteinroa,Melbytjennet, første jaktdag etter en los på ca 20 min av plotthunden Snowflake!Siden jul har vi funnet 6 rådyr hun har tatt..så hun var vel en liten lystmorder..
Bra jobbet av mannskap,fint samarbeid og bra hundeekvipasje med en god hund:)

Fin gaupe,som blir pen å ha på peishylla..

GOD JUL I HI OG HJEM!

Vi vil ønske alle en riktig god jul og et godt nytt jaktår!
Peder og Myllern

STOKKELVAS SNERTA 02.12.11.

Etter fin utvikling på Snerta siste mnd,så ble det til at vi ville forsøke ei prøve på henne.Terrenget ble på Øyerfjellet,i ufyselig snøvær og vind!Dagen gikk veldig bra med store utslag,sto i uttaket på 2 åringer,los i 90 min,innkalling på første forsøk!Så angrep elgen hunden,og far var da 1,40 meter unna,og dommer måtte nappe far unna så han ikke ble tatt..dermed ble det bråstøkk,hvor Snerta hang på i 1t og 40 min.Så fikk de tak i henne før mørket kom.

Hun vipper mellom 1.pr og 2.pr.Så det ble en bra dag med tanke på hennes alder også,16 mnd!Kjempefornøyde!Blir flere prøver nå..
Snerta.

STOKKELVAS MIRA-DØDE 07.11.11.

Ikke alle nyheter er gode.Og denne jaktprøvedagen under Nordmarksprøva endte veldig tragisk.Vi mistet vår Mira på 4,5 år.Jeg har skrevet et stykke om henne og hendelsen på framsia mi..
Vi savner deg Mira..

14.08.11.SEIER PÅ MYLLARGUTEN!

Myller`n har da vært med på sitt andre løp i sin karriere,med Marte som jockey,og det endte med brakseier på kilometertiden 1.22!Selv om det er galopp,så er det meget raskt til å være fjording!Men jammen har han noen treningstimer også..Blir nok flere løp fremover,og kanskje blir det flere turer på seremoniplass,etter fine premier..
SEIERSGUTEN

07.04.11. ALLE VALPENE LEVERT

Alle valpene er nå levert rundt omkring i landet,og har det bra etter det jeg har hørt.Det er veldig moro med tilbakemeldinger,om hvordan ståa er med dem,og gjerne bilder!
Her har vi Mia,som dro sørover til Finsland,som allerede har vært borti elg!Påkjørt,men likevel kjempefin preging!I bakgrunnen ligger 2 kalver som aldri fikk se dagens lys..og bortafor ligger fjorkalven,altså 4 elger mistet livet i en smell..stuslig.

STOKKELVAS SNERTA 27.03.11.

Da er utstillinga på Lena over,og det ble en fin debut på Snerta!Hun endte opp med 1.pr.exellent,og rød sløyfe!Moro til å være første gangen!
Snertas første 1.pr!

RASKEN 18.03.11

Endelig ble det prøveløp på Biri hvor vi kunne starte.Andre H.Stensen var kusk,og kjørte et fornuftig løp uten å sprengkjøre.Dette endte med godkjent løp på km.tid 1.36.0,noe som var godt under kravet!Han mente også at han så fin ut,og fungerte bra,men det skal ikke gå mye fortere før det kan bli trøbbel i travet.Men det kommer jo etterhvert som han får løpserfaring får vi håpe.Så da blir det studering av løpsbulletinen og finne noen egnede løp framover våren.Dette blir kjempespennende!
Raskens far,Lomeelden.Ikke lett å ta opp arven etter han!Innkjørt:2,3 mill.

VALPENE 10.03.11.

Valpene vokser og begynner og bli livate.De klatrer over og rusler litt rundt.Og de begynner så smått å leke litt.Peder er ofte oppi der og ser over dem,og håndtere dem litt.Det tror jeg er bra,så de får litt miljøtrening..
kamerater!

Valper Stella!15.02.11.

          På den 63 dagen kom valpene.Etter en tur hos dyrlegen på kvelden,så fikk hun hormonsprøyte,og dermed var valpinga i gang.Den første kom på Biri,den andre ved Mjøsbrua,og den tredje nedi krysset!Ved 5 tida på morgenkvisten kom nr 7,og da var det gjort.Det ble 5 tisper og 2 hanner,og de var jevne og fine,og bra livate,selv om det var kjempekaldt ute,og rimelig uggi baki bilen.Mor var jordmor baki,mens jeg kjørte og fyrte!Moro at alt gikk bra med alle valpene en gang,og så stort kull.Jeg kikket oppi kassa nå,17.02.og da var det rolig og helt stille der,så det tyder på bra med mat,og en stolt mor stimulerte dem på magen,så de fikk tisset.Godt og varmt har de det,1m fra senga til far,så da har man fin oversikt hvis det skulle skje noe.Da er Stella også trygg,noe som er veldig viktig.Bilder og omtale kommer under elghundsia,valper Stella.
Stolt mor til 7!

PARRING STELLA 14.12.10.

Vi bestemte oss for å parre Stella for siste gang,og i en alder av 6 år,så skal hun få jakte resten av sitt hundeliv.Siden hun har mange jaktpremierte avkom etter seg allerede(alle avkommene som har gått prøve og funnet elg,har fått 1.pr!),og 95% av valpene som har vært på utstilling,har 1.pr,så er etterspørselen etter valper stor i alle de tre nordiske landene.Og det er moro at det ringer folk fra kenneler fra både Sverige og Finland.Hennes løpetid ble utsatt et par måneder pga.at hun ble brukt ganske hardt i høst,men nå kom hun altså,og vi  var heldige å få parre med FIN 32217/07 Novikan Burre hos Fossmo!Han ble nylig innstillt til Nordisk jaktchampion nå,og har noen enorme poengsummer på jaktprøver i så ung alder-98,97,94,5,92 og 87!Han vant også 2-dagersprøva  i Oslo og Follo nå i høst.Hans far og bestefar er begge Norgesmestre,og oldemora var høyt oppe på Nordisk!

Og i dag,14.12.10.så ble Stella kjørt opp i Ringebu,og en time senere var hun parret allerede første gang!Nå,19.12.10 er hun hjemat,etter 3 vellykkede parringer,så da få vi se hva som skjer om et par måneder..Per dato,29.01.11,har hun allerede meget stor mage,enda det er et par uker igjen!
NOVIKAN BURRE

UTSTILLING 20.11.10.

Da har jeg vært på utstilling på Lillehammer med Mira,og det gikk overraskende bra,selv om hun bærer litt preg av å ha hatt valper i sommer.Det ble 1.pr kval,1.konk,CK og CERT!Så da gjenstår det kun et kennelcert for å bli Utst.champion.
Det var 4 stk avkom fra oss der,og alle fikk 1.pr.
Mira og jeg

NM LØSHUND 2010!

Far og sønn Engen hadde en drømmedag i skogen i Stor-Elvdal torsdag. Etter nesten to timers arbeid med å lete opp elg, fant tispa kolle med kalv. Hunden holdt elgen på plass i nesten to timer før dommeren støkte elgen. Mira stilte raskt elgene på nytt, og gjentok dette ytterligere to ganger etter hard støkking av elgene.

Mira oppnådde 93,5 poeng av 100 mulig, hvilket er en særdeles høy poengsum. Engen leder NM-konkurransen med seks poeng foran andre dag. - Mira har jobbet hardt i dag og brukt mye krefter, men er godt trent. Det er klart vi er spent på morgen, sier en godt fornøyd Arve Engen.

I NM møter Mira 24 av landets beste elghunder. Over to konkurransedager får hundene prøvet sine jaktegenskaper. Mira presterte til en meget høy poengsum, og har således et meget godt utgangspunkt foran konkurransens andre dag fredag.

Mira er avkom etter Elglosens Balder fra Ringebu, som ble NM-vinner i 2006. Balder er avkom etter AF Elgkronas Bamse, som også ble norgesmester, og Bamse var avkom etter AF Elgkronas Stella, som i sin tid presterte meget godt i nordisk mesterskap.(tekst og foto:Oppland Arbeiderblad.)                                               Dag 2 ble ikke fullt så bra,men slik er jo jakt,så det må man regne med.Fikk los etter 1 minutt,som muligens var hjort.Vi hørte den brølte godt,og det gikk rett frem og ut av peilehold..så var det nytt slipp,fine søk,bra med spor,og hun var ute på beitetråkk i 90 min,mens vi ruslet sakte framover.Da spretter det opp ku og kalv 25 m foran oss,og vi støkker skikkelig!1 minutt etter kommer Mira sporende innpå,og ser at vi har ødelagt resten av dagen hennes..hun drar raskt etter,og sporer ut av peilehold i retning Rendalen..Det var synd,men slik er det bare,og vi fikk da 47.5 p og endte på en fin 7.plass,i vår NM-debut!

Mira under defelering på NM

Ny harejeger!11/9-10

Peder (nå 3 år) har mast om å få være med på jakt i hele sommer,og han var skuffet som ikke fikk være med på bjørnejakt til Sverige..og nå i høst mente han at han er stor nok til å sitte alene på elgpost!Dermed var det stor stas å få være med en liten tur på harejakt i dag,med bål,grilling,og se på haren Tom skaut for Klinge.Og det var stas å få tomhylsa etterpå!På tur hjem,spurte han meg flere ganger når vi skulle på jakt igjen..

Stokkelvas Snerta!

Vi ønsker velkommen til vår nye lille valp,Snerta.Hun fikk være med 2 uker på hytta,og gjøre alt hun ville selv.Gikk løs inne på tunet og utforsket alt i fred og ro.Og hun lekte mye med lammene.Var heller ikke redd hestene så det ut til.Hun skal få være i skogen mest mulig nå framover,og skal ikke borti elg enda.Får nok tidsnok kjenne lukta av elg til jakta,og gnage litt bein!Er moro å følge med på en slik krabat om dagen!
2 gode kamerater..

SAUEDRESSUR PÅ EN GOD MÅTE 25/5

Vi har prøvd kopplam før,og det tror jeg er en bedre måte med sau/hund problematikken,enn å strømme.Spesielt for en ung elghund,som fort kan få en knekk på psyken,og fort slutte å låte på elg også.Dermed fikk vi to stk av Alf B,litt gjerde og tørrmelk..Klinge bryr seg ikke,men Stella la seg inntil dem,og tok over morsrollen med en gang!Nå ligner de søye med to lam..Veldig moro og se,naturen er jammen rar.Blir spennende å se Mira med valpene komme ut om et par uker.Lammunga er hvertfall ikke redd bikkjene,heller tvert om!Dessuten er det stor stas for Peder med både store og små dyr overalt..
MORSINSTINKTET ER STERKT!

MIRA FIKK 4 VALPER!!16.05.10.

Endelig kom valpene til Mira!Hennes første kull var dette,og da er det jo alltid litt spennende.Begynte å bli urolig i går,og etter ei sprøyte for å få i gang veene på morgenen i dag,så kom det 4 stk,3 hanner og ei tispe,alle velskapte.En fin tid å få valper på,nå sommeren kanskje kommer..Og om 4 mnd kan dom være med å lukte på elger i slakteriene og gnage litt bein,og preges litt!

2 timer gamle,og godt med litt morsmelk!

NM LØSHUND/MIRA!

Da er det avklart hvem som kommer til NM for løshunder i Østerdalen i år,fra Vest-oppland,altså vår egen Mira!Dette var over all forventning,med så mye bra jaktprøver i distriktet i høst,så ble det en veldig jevn kamp.Vi takker for plassen,og da er det bare å legge seg i hardtrening!!(Uttaket og bilder ligger på websia vehk.org)
Norgesmesterskap er alltid stort å få være med på!

GODKJENT PRØVELØP!

Da har vi kjørt prøveløp med Rasken på Biri.Etter nok et rutineløp,syntes vi han fungerte greit,med tiden 1,47.5,uten å slippe på for fullt.Så da meldte vi på prøveløp,hvor kravet er 1.53.Med god oppvarming,og bevegelse helt frem til start,fungerte det veldig bra hele veien,med rolig og fint trav,og mer på lager.Tiden ble 1.42.5 og ble en positiv kveld for både hest og folk.Da er det bare å trene videre,og være tolmodig,så får vi se utpå sensommeren om det blir noe løp...
Konsentrert før prøveløp!

6 STK 1.PR PÅ Lena!

Det var veldig moro å få se igjen så mange av avkommene etter Stella på utstillinga på Lena i helga!6 stk av dem fikk 1.pr,og 1 fikk 2.pr! Det var :St.elvas Tina fikk 1.pr og ble nr 3 i junior tisper.St.elvas Birk fikk 1.pr og ble nr 3 i junior hanner og fikk HP.St.elvas Mira fikk 1.pr og ble nr 5 i junior tisper.St.elvas Bris fikk 1.pr og ble nr 2 i åpen klasse hanner.St.elvas Troll fikk 1.pr nr 3 i åpen klasse hanner.St.elvas Mira fikk 1.pr og ble nr 1 i klasse brukshund tisper.                                                                                                                                                                

Stokkelvas Birk,1.pr og HP!

1.PR,UTS.NITTEDAL

Var på utstilling i Nittedal i dag,som Oslo elghundklubb arrangerte,med Mira.Håpet var å få til et cert,men det er som regel ikke alltid like lett å få til...Og med ukjent dommer var vi litt spente!Men jammen gikk det bra!1.PR,BK,BKK,CK,CERT,1 BTK,BIM.Da er det bare å satse videre,selv om vi skal parre henne nå.Interessen for valpene ble ikke mindre etter denne turen!
Peder ville også ha en rosett og være med på bildet!

RASKEN KLARTE MØNSTRINGSLØPET

Nå har Rasken endelig gått Mønstringsløp!Dette gikk over all forventning med kilometertiden 1.48.Kravet for godkjent kaldblods er jo mellom 1.45 og 2.05.Vi hadde kjørt et rutineløp med han for å teste om han holdt mål,og dette gikk greit med 1.52.så Stensen mente det var bare å kjøre på.n å er han hjemme igjen også,og jeg har frest løyper uti skaugen så nå blir det fint å kjøre rolige skritteturer i jula!
Lene og far ute på første treningsturen igjen

MIRA,SKJÅK,1.PR JAKT

Vi meldte på Mira på jaktprøve på terrenget til Leif Skiaker i Skjåk,etter at prøva hjemme gikk så bra.Uttak på 800 meter etter 45 min.Sto i uttaket,støkte og ble gjentak 3 ganger.Bra lostakt,kom på tredje forsøk innkalling.Ble 1pr og 90,5 poeng,altså en knalldag!
Dommer blåser av prøva etter en knalldag!

MIRA,1.PR JAKT HJEMME

Vi meldte på jaktprøve hjemme,og Pål ville prøve seg som hundefører,og dommer ble Agnar Elton.Fikk los på 2-3 dyr ved Libakken.Sto i uttaket,deretter støkking og gjentak et par ganger,til det var full lostid!Det ble en bra jaktprøvepremiere på Mira med 1.pr. og 85 poeng!
Mira i sitt rette element!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.07 | 22:04
SKI-BESTEFAR-OLDEFAR har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
25.12 | 12:36
GAMLE SKIBILDER har mottatt 1
10.04 | 19:42
HAREHUNDENE har mottatt 1
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE